DEVENTER – Op de kruising van de Welle met het Pothoofd in Deventer is vannacht rond 5:15 uur een auto gecrasht tegen een verkeerslicht en een brugpijler. De BMW i3 kwam vanaf de Welle en reed rechtdoor naar het Pothoofd, in de richting van de A1.

De bestuurder knalde in de lichte bocht die daar in de weg zit tegen het verkeerslicht wat op de middengeleider stond, schoot vervolgens achterwaarts door en eindigde tegen een brugpijler van de Wilhelminabrug. De bestuurder raakte niet gewond. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

De auto raakte flink beschadigd door de crash en is afgesleept. Het verkeerslicht is van de paal af gereden en zal zo snel mogelijk worden hersteld. De brugpijler heeft geen zichtbare schade. Tijdens de afhandeling van het ongeval was het Pothoofd afgesloten in de richting van de A1. Verkeer werd door de politie omgeleid.

Vorig artikelSeniorenkerstfeest bij het Leger des Heils
Volgend artikelWeekend weerbericht: grijs en nat weekend