DEVENTER – Op zaterdag 7 december nodigen TTV Swift, De Deventer Sportploeg en Iedereen Actief Deventer iedereen uit om kennis te komen maken met een aantal nieuwe beweegactiviteiten. Doel is om mensen lekker te laten bewegen op een laagdrempelige manier.

Sporten en bewegen is voor iedereen fijn om te doen. Voor je gezondheid, maar ook voor je welbevinden. Voor sommige mensen is de stap naar sporten groot en dat betekent dat ze ook niet altijd voldoende bewegen.

In Deventer vinden we dat ook zij mee moeten kunnen doen bij verschillende beweegactiviteiten. Daarom start Iedereen Actief met de ‘Beweegcarrousel’!

 Beweegcarrousel

Zaterdag 7 december – van 11.00 tot 14.00 uur – staat in het teken van een instuif. Dat betekent dat iedereen – jong en oud – die het leuk vindt, kan komen kennis maken met zeven verschillende beweegactiviteiten bij TTV Swift (Bekkumerstraat 11 in Deventer).

Beweegactiviteiten waar je niet zo heel snel mee in aanraking komt, maar die wel heel fijn zijn om te doen. Het gaat om:  Racerunner, Bocce, Boccia, Bowls, Curling, Darts en Schuiftafeltennis.

Natuurlijk zijn de ambassadeurs en vrijwilligers van ‘Iedereen Actief’ aanwezig om de bezoekers wegwijs te maken en te helpen.

Vorig artikelDeze week 5 premières bij Vue Deventer
Volgend artikelDe Graafschap vs Go Ahead Eagles luister je via Deventer radio 107.3 fm