COLMSCHATE – Op zaterdag 21 december is er een koopavond in winkelcentrum Colmschate! Vrijwel alle winkels zijn die avond open tot 20.00 uur en er hangt een fijne kerstsfeer! Gezellig Christmasshoppen!

Gratis warme chocolademelk
Het gezellige evenement begint al om 15.00 uur ’s middags. Vanaf dat moment is er een leuke zweefmolen en kunnen kinderen gratis met het treintje rond rijden. Er is gezellige live muziek en er wordt gratis warme chocolademelk met slagroom geschonken.

Glowparade
In de avond is er de traditionele ‘Glow parade’. Kinderen lopen met hun ouders achter de muziek aan een ronde over het winkelcentrum. Daarbij dragen ze allerlei ‘glow-in-the-dark’ spulletjes, zoals armbanden, kettingen, foam led sticks en veel meer. Dat is een prachtig gezicht!
Kinderen kunnen hun spulletjes voor de glowparade gratis komen ophalen vanaf 19.00 uur op de kraam die centraal in het winkelcentrum staat. De parade zelf start om 19.30 uur. In de parade loopt natuurlijk ook de kerstman mee, maar ook Olaf, Elsa en Anna zijn er bij!

Vorig artikelVolleybal duel Avior in sporthal Schalkhaar loopt uit de hand
Volgend artikelKinderkerstfeest in Okkenbroek op 24 december