DEVENTER – Aankomend week is het Dickens Festijn. Naast dat de NS met langere treinen rijdt, krijgen reizigers op het station al de sfeer mee van dit mooie evenement.

Voor reizigers die aankomend weekend naar het Dickens Festijn gaan, begint het evenement al op het moment dat ze de trein uitstappen. Het station vormt een sfeervol decor in de stijl van het evenement waar bezoekers ondergedompeld worden in de tijd uit de boeken van de beroemde schrijver Charles Dickens.

Zo hangt er in het station sfeervolle winterverlichting en zorgen Christmas Carols Singers voor vrolijke klanken. In stijl geklede gastheren en- vrouwen geven reizigers een warm welkom en op het stationsplein kan er, geheel in oude stijl, een foto gemaakt worden die direct wordt geprint en op een mooie Dickens fotokaart wordt geplakt.

NS zet tijdens het Dickens Festijn langere treinen in van en naar Deventer. De sprinters vanaf Apeldoorn en Almelo rijden twee keer per uur in plaats van één keer per uur. Vanaf het station loopt u zo de binnenstad in. Plan u reis met de NS Reisplanner op ns.nl of met de NS-app.

Vorig artikelVandaag winterfair op terrein Dimence
Volgend artikelWeerbericht donderdag 12 december