DEVENTER – Maandagochtend, 2 december 2019, omstreeks 07:55 uur heeft er een verlaten plaats ongeval plaatsgevonden. Betrokkene fietste met een kind op de Laan van Borgele in de richting van de Ceintuurbaan. Hierbij werd zij ingehaald door een kleine witte auto (mogelijk een Fiat 500) welke rechtsaf sloeg naar de Ceintuurbaan.

Hierbij werden zij afgesneden en kwamen ten val. De bestuurder/bestuurster is nog even gestopt, maar daarna doorgereden. De ambulance is ter plaatse gekomen en het letsel is bekeken. Graag komen wij in contact met de bestuurder/bestuurster van de kleine witte auto.

Bent u deze bestuurder/bestuurster, bent u getuige geweest en heeft u een kenteken kunnen noteren of heeft u op andere wijze verkregen bruikbare informatie voor ons? Neemt u dan contact met ons op!

Dat kan middels een PB op dit bericht, via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Vorig artikelZeer geslaagde expositie en kunstautomaat in Diepenveen
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 03 december: rustige herfstdag met zon en bewolking