DIEPENVEEN – In de week van 13 januari 2020 is het feest aan de Dorpsstraat 30, waar hart for her sinds januari 2019 haar intrek heeft genomen. Het 5 jarig bestaan gaat gepaard met een mooie kortingsactie; word je lid in januari 2020 dan betaal je geen inschrijfgeld! Gedurende de lustrumweek worden er diverse activiteiten voor de leden georganiseerd, zoals cursus zelfverdediging en een lezing over de overgang.

Ingeborg Kruit, eigenaresse van hart for her Diepenveen, is 12 jaar geleden gestart in Twello met het geven van sportlessen aan vrouwen. De combinatie van verschillende sportopleidingen en passie voor beweging zorgde ervoor dat Ingeborg haar eigen sportschool voor vrouwen wilde beginnen. Zij is met hart for her Diepenveen gestart in januari 2015.  Vijf jaar later staat er een sportschool, puur voor vrouwen, van formaat. De weg hier naar toe is echter niet zonder hobbels geweest. Zo gebeurde er iets onvoorziens; 2 jaar geleden kreeg de onderneemster te maken met een plofkraak in het voormalige pand van de Rabobank, waar haar bedrijf op dat moment gevestigd was. Naast de aanzienlijke roetschade bleef het pand 3 weken gesloten. Tot overmaat van ramp werd het huurcontract van Ingeborg niet verlengt en was zij genoodzaakt een ander onderkomen te vinden voor haar sportschool.

Dit is gelukt en sinds begin 2019 is hart for her gevestigd in het Kulturhus te Diepenveen.  “Uiteindelijk heeft alles goed uitgepakt. Zo biedt de Dorpsstraat 30 een ruimere en lichtere plek en hier is iedereen heel blij mee”, vertelt Ingeborg. “Voor vrouwen is het belangrijk dat zij (blijven) bewegen. De combinatie van laagdrempeligheid, 30 minuten work-out, persoonlijke begeleiding en onbeperkt sporten met alleen vrouwen maakt ons uniek. Daarnaast staan de 3 F’s centraal binnen hart for her; Fun, Feelgood en Friendship. We hebben aan onze koffietafel al veel vriendschappen zien ontstaan en dat is een mooi uitgangspunt om te blijven sporten!”

Meer info: www.hartforher.nl/ of Facebook.

Vorig artikelMan opgepakt na dreigen met bom
Volgend artikelGo Ahead Eagles eindigt jaar met ruime zege op Jong FC Utrecht