DEVENTER – De gemeente Deventer start met de verkoop van 3 kavels voor vrijstaande woningen in Douweler Leide en De Wijtenhorst. Het gaat om kavel 2 aan de Oerdijk en kavel 8 aan Groot Wielens in Douweler Leide. In De Wijtenhorst gaat het om kavel Colmschaterstraatweg 10a.

Interesse?
Heeft u interesse in een kavel die de gemeente in Douweler Leide of De Wijtenhorst verkoopt? U kunt zich inschrijven van 10 december 2019 tot en met 3 januari 2020 18.00 uur. De loting vindt plaats op 13 januari 2020.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie onder Zelf- en samenbouw bij het project.

Op de pagina Zelf- en samenbouw vindt u onder andere een handig stappenplan en kunt u een kostenoverzicht raadplegen.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 17 december
Volgend artikelGA Eagles door in KNVB beker na 2-5 winst op FC Twente