DEVENTER – De december-bijeenkomst van de PCOB, zal  zoals gebruikelijk, in het teken staan van het komende  Kerstmis. Deze middag zal worden verzorgd door mw. Joke Havekes uit Twello. Deze bijeenkomst zal worden gehouden op woensdagmiddag 11 december in de Van Vlotenhof en begint om 14.30 uur.

Joke Havekes is pastoraal werker en heeft hiermee in de loop van de jaren de nodige ervaring opgedaan. Het zal ongetwijfeld een afwisselende middag worden, met veel samenzang, bijbelezing,  poëzie, een korte overdenking, en natuurlijk ook  een kerstverhaal. De muzikale begeleiding van deze bijeenkomst is beslist in goede handen bij mw. Henny IJsendorn.

Het belooft weer een mooie, sfeervolle middag te worden, waarbij iedereen van harte welkom is.

Vorig artikelKerstconcert muziekvereniging Eendracht uit Colmschate
Volgend artikelDeze week 5 premières bij Vue Deventer