DEVENTER – Genieten van warme chocolademelk met een plak kerstbrood, raden hoeveel kerstballen er in de vaas zitten, kerstkaarten maken, gezellig langs de kerstkraampjes lopen en nog veel meer…. Dit waren onderdelen van de kerstmarkt bij woon-zorgcentrum De Bloemendal in Deventer. De combinatie van jongeren en ouderen bleek een mooie match voor een geslaagde kerstmarkt.

Tevreden zijn de docenten van de leerlingen van Het Stormink en vso De Linde. Ze zien de ouderen, maar ook de jongeren genieten. Er worden verhalen verteld over hoe het vroeger ging en de ouderen genieten van de activiteiten die worden verzorgd door de leerlingen. Bij dit mooie project zijn werk- en dagbestedingsplek Philadelphia, Zorggroep Solis en Woonzorg Nederland ook betrokken. Alle partijen kijken samen met de ouderen terug op een geslaagde ochtend, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Vorig artikelOBS de Schakel en montessorischool l’Ambiente gaan samen
Volgend artikelMan opgepakt na dreigen met bom