donderdag, 25 juli 2024

Mooie opbrengst Alzheimercollecte in Diepenveen

DIEPENVEEN – De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Diepenveen in de week van 4 t/m 9 november € 1.919.69 opgebracht. Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie explosief stijgt naar ruim een half miljoen (!) in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komt men dichter bij een toekomst zonder dementie voor onze kinderen én kleinkinderen.  

De collecteweek draagt hier in belangrijke mate aan bij. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Diepenveen die hieraan heeft meegeholpen.
Collectant gemist, maar nog wel willen bijdragen? Ga naar www.onlinevooralzheimer.nl en doneer in de bus van Alzheimer Nederland. 
 
Volgend jaar ook meehelpen? 
Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij: Willem van Steijn, Organisator Diepenveen, 06-17650659. 

Vorig artikelKerstmarkt en lichtjeswandeling in Diepenveen gaat niet door
Volgend artikelRecherche verricht meerdere aanhoudingen in witwasonderzoek
error: Content is beschermd!!!