DIEPENVEEN – Op 4 januari 2020 organiseert het Kulturhus in samenwerking met het Hof van Salland en de taakgroep Kennismaken en Ontmoeten een Nieuwjaarsontmoeting. Dit jaar is de Nieuwjaarsontmoeting voor de vijfde keer en wordt ook nu weer voorafgegaan door een Nieuwjaarsduik in de IJsbaan. De organisatie hoopt veel mensen te verleiden tot een frisse duik en stelt daarvoor een paar mooie prijzen beschikbaar.

Na de duik, rond 16:30 uur, wordt de Diepenveense Nieuwjaars Kahoot Quiz gespeeld, waar je parate kennis over Diepenveen getoetst wordt. De quiz is gebaseerd op de website van DorpspleinDiepenveen.nl. Wie weet het meest over het Diepenveense nieuws van het afgelopen jaar, wie wint de fel begeerde wisselbeker?

In de tent op het Dorpsplein kunnen de aanwezigen genieten van glühwein, chocolademelk en vers gebakken kniepertjes. Het Hof van Salland zorgt voor winterse kost. De organisatie rekent op een grote opkomst.

Mocht je vragen hebben over de Kahoot-quiz of wil je je alvast inschrijven voor de Nieuwjaarsduik, neem dan contact op met Hennie Peters, 06-51 232 587.

Vorig artikelSchoolkinderen verrassen bewoners PW Jansen verpleegtehuis
Volgend artikelSlachtoffer met steekwonden naar Deventer Ziekenhuis gebracht