DEVENTER – Op zaterdag 7 maart 2020 wordt in De Schalm, Dreef 1 te Deventer de 14e editie van de radio en elektronicabeurs gehouden. Standhouders uit Nederland en Duitsland bieden een groot aantal nostalgische apparaten, boeken, schema’s en andere lectuur aan. Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er historische radio’s met onderdelen daarvan. Er is een grote keuze aan platenspelers, bandrecorders, grammofoonplaten (78-33 en 45 toeren) en naalden. Ook moderne elektronica zoals laptop ’s, harde schijven, geheugens, telefoons, moederborden, processors, monitors en kabels. De Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio zal met een enthousiast reparatieteam aanwezig zijn. U kunt een defecte lampenradio meebrengen die zij gratis zullen proberen te herstellen, er wordt alleen een kleine bijdrage gevraagd voor te vervangen onderdelen.

De beurs is geopend van 9.30 tot 13.00 uur. Ruime gratis parkeergelegenheid en Toegang Gratis.

Inlichtingen: w.f.geldhof@concepts.nl

Wijkgebouw De Schalm  Dreef 1  7414 EA  Deventer.

www.deschalm-deventer.nl

Vorig artikelFietser gewond naar ziekenhuis na aanrijding op Emmaplein rotonde
Volgend artikelSerious Request doet Deventer en Schalkhaar aan