BATHMEN – Op zaterdag 7 maart 2020 zal tijdens het paardensportevenement Bathmen te Paard de laatste indoor men-wedstrijd van het seizoen worden verreden. Overdag kunnen de regionale menners hun krachten meten in de klassen enkelspan pony, enkelspan paard en tweespan pony.

Vanaf 19 uur verschijnen de internationale deelnemers aan de start in de klassen tweespan paard, vierspan paard en vierspan pony. Het is de organisatie dit jaar wederom gelukt om een prachtig deelnemersveld binnen de deuren te krijgen. Maar ook de vierspan pony’s zorgen altijd voor een spectaculaire wedstrijd door hun snelle wendbaarheid.

Al met al belooft het weer een mooie dag en avond te worden in manege ‘t Ruiterkamp in Bathmen en als u van spektakel en gezelligheid houdt mag u deze avond zeker niet missen.

Toegang en parkeren is GRATIS

Vorig artikelKoninklijke UD gaat vrijwilligers opleiden
Volgend artikelDit jaar geen herplant van kerstbomen