donderdag, 25 juli 2024
FOTO: Otto Westra

Wintermarkt bij de Oude Molen druk bezocht

LETTELE – De traditionele Wintermarkt werd gehouden door de ‘Vrienden van de Molen’ van Windkorenmolen De Leeuw bij de Oude Molen. Deze sfeervolle markt vond afgelopen zaterdag 7 december plaats.

FOTO: Otto Westra

Er waren ruim twintig tafels met een divers assortiment. Van originele cadeautjes voor uzelf of voor iemand anders, sfeervolle spulletjes voor in huis of wat warms voor de wintermaanden, het was er allemaal.

Aan het Molenplein waren er tussen 11.00 en 13.00 uur Christmas Carols in Dickens stijl ten gehore gebracht door het Bathmens koor Close Company. Ook de midwinterhoornblazers uit Lettele waren weer aanwezig. Ook ging op 7 december de oliebollenmarathon van start, maar dit gebeurde niet alleen op 7 december. Ook op 21, 28 en 31 december zijn de oliebollen aanwezig. Op deze dagen bakken de ‘Vrienden’ weer heerlijke oliebollen.

Vorig artikelPlastic doppen verzamelen in Lettele voor blindengeleidehond
Volgend artikelVandaag winterfair op terrein Dimence
error: Content is beschermd!!!