DEVENTER – Goed nieuws voor de inwoners van Deventer die op 29 februari zijn geboren, het is dit jaar schrikkeljaar en dus kunnen zij weer eens ‘echt’ hun verjaardag vieren. Het Deventer Nieuws wil deze jarigen eens extra in het zonnetje zetten en nodigt hen uit dit aan ons kenbaar te maken. We zijn op zoek naar meisjes en jongens, mannen en vrouwen, oud en jong die op 29 februari jarig zijn. Het plan is om op zaterdag 29 februari 2020, wanneer het Deventer Nieuws verschijnt, een grote foto op de voorpagina te plaatsen met alle jarigen. De groepsfoto gaan we laten fotograferen door een Deventer fotograaf. Nadere info en/of aanmelden kan door te mailen naar redactie@hetdeventernieuws.nl of bellen naar 0570-594907.

VIAFOTO: www.schrikkeljarig.nl
BRONFOTO: www.schrikkeljarig.nl
Vorig artikelGun uzelf het gemak van mij als uw persoonlijk reisadviseur
Volgend artikelOpbrengst Collecte Ziekte van Huntington