COLMSCHATE – Bakkerij Nollen opent op donderdag 6 februari de deuren van haar nieuwe winkel in Deventer Vijfhoek. Bakkerij Nollen neemt de winkel over van Bakkerij Timmer aan het Andriessenplein 32 en opent daarmee haar 13e winkel.

Vincent Nollen is erg tevreden over hoe de overname is verlopen en is erg blij met de opening van de nieuwe winkel. ‘Ik kijk er zeer naar uit om de inwoners van Deventer Vijfhoek en omgeving kennis te laten maken met onze lekkerste ambachtelijke producten. Van brood, taart en gebak tot chocolade en snacks’, aldus Vincent. ‘Iedereen is van harte welkom om smakelijk kennis te maken en te profiteren van onze heerlijke openingsaanbiedingen!‘

Vorig artikelNieuw programma op zaterdag avond op Deventer radio
Volgend artikelIrish Pub Festival strijkt weer neer in de binnenstad