DEVENTER – Kom muziek maken in de Deventer Schouwburg! Op zondag 2 februari klinkt er door de hele schouwburg muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje. Altijd al eens op een trompet willen blazen, willen drummen, op een accordeon willen spelen  of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de 2e editie van de Deventer MuziekMaak Dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle kinderen gratis meedoen aan diverse workshops, zoals liedjes zingen, spelen op een piano,  Afrikaanse djembé of een Turkse saz. Er is een muziekbingo voor de hele familie en een speurtocht. En je kunt verschillende instrumenten uitproberen en leuke optredens bijwonen.
De Deventer MuziekMaak Dag is één groot muzikaal feest en wordt om 16.30 uur afgesloten met een spetterend optreden van het Etty Hillesum Orkest. Kijk voor meer info & programma op www.kunstcircuit.nl.

Fotograaf: Coen Jager

Vorig artikelCrowdfunding voor stripboek over Deventer in de Hanzetijd
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Michelin mannetjes