DEVENTER – Welke sporters hebben in het sportjaar 2019 de beste prestaties neergezet? Welke sportverenigingen en scholen zijn nieuwe initiatieven gestart om inwoners en leerlingen in beweging te krijgen? Op vrijdag 13 maart 2020 wordt dit bekend gemaakt tijdens de Deventer Sportverkiezing die dit jaar plaatsvindt in Sport- & Belevingscentrum De Scheg.

Voor het jaar 2019 kun je vanaf heden sporters aanmeldingen voor een nominatie op www.deventersportverkiezing.nl. De categorieën zijn gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Speciaal voor topsporters is de categorie ‘Topsportprestatie van het jaar’ in het leven geroepen en voor de breedtesport ‘Breedtesportprestatie van het jaar’. Hierdoor komt elke sporter uit de gemeente Deventer in aanmerking voor een Leo Halle Award. De categorie ‘Talent van het jaar’ maakt net als voorgaande jaren onderdeel uit van het programma.

Niet alleen sporters maken kans op een prijs, ook sportverenigingen, scholen en andere sport aanbiedende organisaties die nieuwe projecten initiëren om inwoners uit de gemeente Deventer in beweging te brengen, worden in het zonnetje gezet.

Kijk voor alle informatie en het aanmelden van sporters voor nominatie op www.deventersportverkiezing.nl. Aanmelden kan tot en met vrijdag 31 januari 2020. De nominaties worden vervolgens door een jury bepaald en de uiteindelijke winnaars tijdens een show op vrijdag 13 maart bekend gemaakt.

Vorig artikelNog kaarten beschikbaar voor Lettelse revue
Volgend artikelIntroductiecursus praktische filosofie “The Gift of Happiness”