DEVENTER – Altijd al willen zingen in een koor, maar nooit de stap gewaagd? Veel mensen denken dat ze niet kunnen zingen of ze hebben geen zin om ’s avonds de deur uit te gaan of er zijn andere argumenten om het niet te doen. Maar stap in het nieuwe jaar letterlijk over de drempel en probeer het eens.

Viva la Musica was het eerste overdagkoor in Deventer, ooit begonnen als een klein huiskamerkoor op de dinsdagochtend en nu uitgegroeid tot een koor van 28 enthousiaste dames, onder leiding van een al even enthousiaste dirigente. Plezier in zingen, daar gaat het om.

Maak nu één van je goede voornemens voor 2020 waar en ga eens langs bij het gezellige vrouwenkoor Viva la Musica in Deventer en ontdek dan hoe fijn het is om lekker ontspannen met anderen samen te zingen en een gevarieerd repertoire te ontdekken.

Het koor repeteert elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken, luisteren of gewoon lekker mee te zingen.

Adres van de repetitieruimte: Sportveldenlaan 1, 7412 AZ Deventer.

Kijk voor meer informatie op de website www.vivalamusica-deventer.nl

Vorig artikelWeerbericht donderdag 09 januari
Volgend artikelTrio DoReMi treedt op in het PW Jansen