DEVENTER – Je voetbaldroom beleven? Op vrijdag 13 maart 2020 start Go Ahead Eagles met de Go Ahead Eagles Techniektrainingen op de velden van DVV Go Ahead. De Go Ahead Eagles Techniektrainingen zijn voor alle voetbalfans tussen de 7 en 15 jaar en bestaan uit een 10-wekelijks trainingsprogramma van 75 minuten per training.

Bij de Go Ahead Eagles Techniektrainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Deze begeleiding en trainingsmaterialen maken de trainingsmodule de perfecte training om je als jonge voetballer te ontwikkelen.

Je traint in je eigen Go Ahead Eagles Techniektrainingen tenue met de focus op persoonlijke voetbalontwikkeling. Kortom, een mooi voetbalevent waarbij voetbalplezier voorop staat en de kans bestaat om gescout te worden.

Kom jij jouw skills verbeteren bij Go Ahead Eagles? Ga naar www.ga-eagles.nl/techniektrainingen om je aan te melden!

BRONFOTO: GA Eagles
Vorig artikelDimence & Twomorrow gaan samenwerken
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: het jaar van de Rat