DEVENTER – Iedere tuinliefhebber wil graag het hele jaar door van de tuin kunnen genieten. En het seizoen om na te denken over aanpassingen in de tuin begint weer! Welke planten moeten eruit en welke nieuwe (vaste) planten moeten erin?

Op dinsdag 14 januari 2020 komt Gerrie Veenstra  vertellen over zijn werkzaamheden op kwekerij “ de Botterhutte” te Halle (www.debotterhutte.nl)  Hij laat u kennismaken met zijn sfeertuin en de bijzondere vaste planten die hij op diverse plaatsen kweekt. Tevens staat zijn bedrijf, dat hij samen met met Carla van Lieshout runt, bekend om de uitgebreide collecte Hosta’s.

De lezing wordt gehouden in Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a, te Twello. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Vorig artikel1e Kunstcafé op vrijdag 20 januari in het teken van licht
Volgend artikelIedere donderdag ‘BoekStart inloopochtend’ in de Bibliotheek in Diepenveen