DIEPENVEEN – Aanstaande zondag 19 januari is het weer zover, de 43e Midwinterloop Diepenveen. In de ochtend de Kidsrun, en ’s middags de Midwinterloop Diepenveen die loopt door de mooie omgeving van Diepenveen.

Kidsrun
Om 10.45 uur wordt er gestart met de warming-up voor de kinderen en om 11.00 uur begint de Kidsrun voor de basisschool leerlingen in Diepenveen en omgeving of verder weg. Inschrijven is gratis en kan vanaf 10.15 uur of nu al via kidsrun@midwinterloop-diepenveen.nl. De Kidsrun is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en ze worden ingedeeld naar leeftijd. Er zijn drie afstanden, 300, 600 of 1200 meter die rond de voetbalvelden worden gelopen. Sportteams of schoolklassen mogen ook mee doen. Ouders, opa, oma, broers, zussen, of wie dan ook, kom ze aanmoedigen!

Midwinterloop Diepenveen
Om 13.00 uur start de Midwinterloop Diepenveen over de afstanden 4,5, 7, 10 en 15 kilometer. Vanaf 12.00 uur kan er ingeschreven worden in het clubhuis van DSC. De deelname is 5 euro. Het is een prachtige recreatieve loop door de bossen van Diepenveen.
FOTO: Harry Vos

Vorig artikelSport en bewegen voor 50+ers is van levensbelang!
Volgend artikelBBB staat voor Balletje gooien, Biertje drinken, Bitterballetje eten