OKKENBROEK – Tijdens de 35ste editie van het Deventer Open Podium op 1 maart a.s. in de Deventer Schouwburg zal het More Music Orkest uiteraard weer van zich laten horen.

Na ons succesvolle najaarsconcert “De Magie van Muziek” op 16 november jl. in de tot de nok toe gevulde zaal “Ons Centrum” in Okkenbroek en het uitstekend bezochte swingende kerstconcert in de Sint Nicolaaskerk in Lettele op 13 december (zie foto) zijn we al weer druk bezig met het samenstellen van het repertoire voor ons optreden tijdens het DOP, het evenement waar amateurverenigingen en groepen zich presenteren aan het grote publiek.

Het More Music Orkest zal u deze middag meenemen in een swingend muzikaal avontuur en is tijdens dit concert voor het eerst te horen met twee zangeressen. Verder is de intentie dat we samen met een groot koor een aantal nummers gaan vertolken waaronder het bekende “Mother Earth”, waarin rustige passages en koor worden afgewisseld met bombastische gedeelten, waarbij het orkest een ware muur van geluid optrekt. Dit nummer, zowel instrumentaal als vocaal, een belevenis van jewelste is een van de grootste hits van de symfonische metal band “Within Temptation”.

Verdere details over de invulling van het programma worden in februari bekend gemaakt via de websites okkenbroek.net, moremusicorkest.nl en de Facebook pagina van het More Music Orkest.

Tot ziens in de Deventer Schouwburg op zondag 1 maart.

Het DOP programma begint om 13:00 uur.
Toegang is gratis.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 07 januari
Volgend artikelLettele Schoon 2020 in