TWELLO – Op vrijdag 31 januari opent het Zone.college Deventer haar deuren voor toekomstige mbo-studenten. Met presentaties, actieve kennismaking met vakken en individuele gesprekken laten studenten en docenten zien wat het Groene mbo-onderwijs in Deventer inhoudt.

Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk
Studenten die kiezen voor een opleiding in Deventer kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werkt Zone.college optimaal aan de toekomst van haar studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

In Deventer worden de mbo-opleidingen Dierenartsassistent paraveterinair en Dierverzorging (niveau 3 en 4) aangeboden. Geïnteresseerde studenten kunnen zich via de website inschrijven voor de open dag.

Vorig artikelGame Mania Deventer sluit na zaterdag 25 januari haar deuren
Volgend artikelOntdek de boeiende wereld van technologie in de zorg op 30 januari en 1 februari