OKKENBROEK – Zaterdag 29 februari van 10 uur tot 12.30 uur is er weer een rommelmarkt in het Noaberhuus. Iedereen kan zijn eigen spullen verkopen, en de opbrengst is voor jezelf. Dus ruim de zolder en de kelder op, en wie weet kun je er nog iemand blij mee maken. Want je weet zoals elk jaar: Voor de één is het zooi, voor de ander is het mooi. Wil je je spullen verkopen, reserveer dan een plekje voor €5.= bij jwbieleman@hotmail.com of bij betsie_leerkes@hotmail.com

Er wordt ook dit jaar weer rummikub gespeeld in het Noaberhuus. De data zijn: 29 jan, 26 febr, 25 mrt. We beginnen om  19.30 uur en je hoeft je niet op te geven, en kunt gewoon mee komen spelen.

Op donderdagmorgen vanaf 10.00 uur wordt er koersbal gespeeld. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met deze sport, kom dan gerust eens binnenlopen om te kijken of het wat voor je is.

Iedere eerste Woensdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur worden er oud-Hollandse spelletjes gespeeld in de huiskamer. Kom gezellig eens aan voor een potje kaarten, rummikub, mens erger je niet of een ander dobbelspel. Je kunt gewoon aanschuiven zonder opgave. 

Op dinsdagmorgen vanaf 09.30 uur is er altijd een gezellige koffieochtend. We zitten dan met een groep van ongeveer 15 mensen bij elkaar om even de Okkenbroekse nieuwtjes door te nemen. Lijkt het je wat, kom dan gewoon eens binnen om te kijken hoe gezellig we het samen hebben. Iedereen kan aanschuiven, zowel jong als oud.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 03 januari
Volgend artikel1e Kunstcafé op vrijdag 20 januari in het teken van licht