zondag, 16 juni 2024

Aftrap Overijssel viert Vrijheid, stem op je favoriete foto

DEVENTER – De jaren van de Tweede Wereldoorlog komen steeds verder van ons af te staan. De foto’s van die tijd kunnen het beeld alleen nog maar weergeven. Daarom is er nu de actie ‘De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s. Voor deze actie zijn de afgelopen tijd foto’s ingezonden. Een jury heeft hiervan 50 meest aansprekende foto’s gekozen.

In bijzijn van de Commissaris van de Koning Andries Heidema is op 15 januari de feestelijke aftrap van Overijssel Viert Vrijheid in Goor. Lokaal en regionaal staan komende maanden.

Jij kan ook stemmen op je favoriete foto via overijsselviertvrijheid.nl. De digitale stembus is open gegaan tijdens de officiële opening van het lustrumjaar waarin Overijssel 75 jaar vrijheid viert. (Foto: Roel Gritter)

Vorig artikelWeerbericht donderdag 16 januari
Volgend artikelNoodreparatie Noorwegenstraat door verzakking
error: Content is beschermd!!!