DIEPENVEEN – Dinsdagochtend heeft Frits Loggen samen met zijn vrouw een heel interessante les gegeven over de Tweede Wereldoorlog aan een aantal leerlingen van de talentengroep op OBS de Slingerbos. Behalve een Powerpoint presentatie met veel fotomateriaal, had hij ook een aantal voorwerpen bij zich die met de oorlog te maken hadden. De kinderen waren heel geboeid door zijn verhaal. De les is bedoeld als inleiding voor een opdracht voor deze leerlingen. De komende weken werken zij aan een werkstuk over vrijheid. Ze bedenken zelf hoe ze dat willen vormgeven. Het resultaat zal te zien zijn op de tentoonstelling “75 jaar vrijheid in Overijssel” die 11 april wordt geopend in het Kulturhus

Vorig artikelAutobranden Deventer: burgemeester König vraagt inwoners alert te blijven
Volgend artikelGetuigen gezocht van mishandeling minderjarige fietser