DEVENTER – ,,Op zoek naar een mooi beroep en wil je baangarantie? Overweeg dan een carrière in de techniek, want er is een groot tekort aan technici. Wij leiden mensen op voor kansrijke technische beroepen. Bezoek vandaag de open dag voor meer informatie en kies voor techniek”, kondigt Jan Jansen, directeur van de Technicampus, aan.

,,Binnen de Technicampus werken het bedrijfsleven en onderwijs samen. We leiden op voor een technisch beroep in de bouw, metaal, elektro- en installatietechniek, procestechniek en Smart Technologie. Dat doen we veelal in een BBL-constructie. Dit betekent dat onze studenten drie of vier dagen per week bij een technisch leerbedrijf werken en de overige dagen zijn ze op de Technicampus. Onze ervaren praktijkopleiders leren hen de kneepjes van het vak. Praktijk, theorie en innovatie vinden elkaar in onze grote en modern ingerichte werkplaatsen.”

Vandaag woensdag 29 januari houdt de Technicampus een open dag van 17.00 tot 21.00 uur. ,,Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Of met zoon of dochter in gesprek over studiekeuze? Al aan het werk, maar overweeg je een andere carrière? Ook zij-instromers zijn welkom,” geeft Jan Jansen aan. “Kom een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden bij de Technicampus!”

Vorig artikelWeerbericht woensdag 29 januari
Volgend artikelD66 Deventer: Maak werk van waterstof in Deventer