DIEPENVEEN – Zondag 23 februari is er een Choral Evensong in Klooster Nieuw Sion aan de Vulikerweg 6 in Diepenveen. De koorzang wordt verzorgd door het New Sion Choir onder leiding van Jan van Dijk.

Een Choral Evensong is een muzikale viering aan het eind van de dag, afkomstig uit de Anglicaanse traditie. De kloosterkerk van Nieuw Sion met haar serene sfeer en uitstekende akoestiek is een ideale omgeving voor deze vorm van muzikale bezinning.

In de Choral Evensong van 23 februari worden werken gezongen van onder andere Brewer, de Victoria en van Dijk. De kloosterkerk is open vanaf 19.00 uur, de viering begint om 19.30 uur. Na afloop wordt via een deurcollecte een bijdrage gevraagd in de kosten.

Vorig artikelBasisschoolleerlingen in actie voor buiten spelen
Volgend artikelUitreiking prijzen t.b.v. nieuwe boomverlichting door Ondernemersvereniging Schalkhaar