DEVENTER – De gemeente Deventer is op korte termijn op zoek naar een horeca-uitbater voor het paviljoen op het Vogeleiland in Deventer. Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde eisen kunnen zich tot 6 maart melden.

Het Vogeleiland en de opstallen op dit eiland zijn sinds juli 2019 eigendom van de gemeente. De gemeente stelt met een aantal betrokkenen een Vernieuwingsplan Vogeleiland op, dat binnenkort wordt vastgesteld. De uitvoering van de vernieuwing van zowel de opstallen als het eiland zelf start nog in de 1e helft van dit jaar.

Wervingsprocedure
De eisen die aan de nieuwe uitbater worden gesteld, zijn te vinden in de bijlage wervingsproces en de gestelde eisen (pdf). De nieuwe uitbater moet natuurlijk in de vernieuwing van het Vogeleiland passen.

Maak uw interesse kenbaar
Wie belangstelling heeft stuurt een e-mail naar Barbara Evers, b.evers@deventer.nl en vermeldt daarin:

  • waarom u geïnteresseerd bent
  • wat uw (werk)achtergrond is en
  • op welke wijze u denkt aan de gestelde eisen te voldoen.

Vervolg
Als u voldoet aan de gestelde eisen, wordt u uitgenodigd om een toekomstplan/bedrijfsplan te maken. Op basis van dit plan kunt u uitgenodigd worden voor een presentatie aan een selectiecommissie.

Vorig artikelLive in De Kuip met koren Solis Mio en Sh’Boom
Volgend artikelWeer branden er 2 auto’s in Deventer