COLMSCHATE – Het pandje op de Gildenburg 221 is een buurthuis op het Oostrik, waar 50 plussers graag samenkomen voor yoga op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en op de donderdag ochtend van 10:00 tot 12:00 uur om creatief bezig te zijn, met schilderen, haken etc.

Nu willen zij ook een praatgroep starten op de dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Er komen onderwerpen langs als “Gelukkig ouder worden, hoe doe je dat” ”Wat je denkt ben je” Bio-energetische voeding, Engelen kaarten en/of Tarot leggingen en wat je zelf bedenkt.

Op de woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur start er, bij genoeg belangstelling, een mannen groep met onderwerpen zoals; Techniek (bv. Ruimtevaart) Astronomie en wat je maar wilt (bv. Voetbal en/of schaken.)

Je hoeft niet altijd te komen maar wanneer je maar wilt. Entree,  koffie en/of thee zijn gratis. Voor meer info kun je bellen (0570 650616)

Vorig artikelMan uit Deventer raakt gewond bij schietincident in Apeldoorn
Volgend artikelBBKK aquarellen van At Flierman uit Eefde