DEVENTER – Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 28 februari 2020 de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Het duel wordt gespeeld in het Kras Stadion en begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Volendam willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Supporters met zeven of meer loyaliteitspunten (verkregen door kaartaankoop via de officiële ticketshop) hebben voorrang bij het kopen van kaarten. De verkoopperiode hiervoor loopt vanaf dinsdag 18 februari (9:00 uur) tot en met vrijdag 21 februari (12:00 uur). Mochten er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze op vrijdag 21 februari om 13:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of clubcard met uitkaartregistratie. Informatie of dit het geval is, volgt op vrijdag 21 februari via onze clubkanalen.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 18 februari
Volgend artikelDuurzaamheid kust stadsmarketing