DEVENTER – Op 12 februari om 19.30 uur organiseert de werkgroep Plan Brink Bathmen een werkavond over de toekomst van de Brink. Er is al veel informatie opgehaald uit het dorp met allerlei wensen en ideeën.

Dit is het moment om deze te delen met iedereen en om nog aanvullingen te kunnen doen. Na 12 februari wordt met alle opgehaalde informatie een eerste inrichtingsplan opgesteld. Meer informatie vindt u op www.planbrinkbathmen.nl. Tot de 12e!

Activiteiten
Op de foto beelden de leden van de werkgroep Plan Brink Bathmen activiteiten uit op de Brink. Van links naar rechts: Daniëlle Spangenberg (sport/Brinkloop), Wim Beunk en Jackie van Beek (ploeteren door de modder met rolstoel), Frits Mandersloot en Michiel Bouwens (picknicktafel met ontbijt op de Brink) met links daarvan labrador Brandi, Bas van Swighem (kijkend naar de kunstmarkt), Danielle Nesselaar rechtsachter (Bathmen Spant de Kroon), Harmen Groenouwe en Meike olde Boerrigter (Koningsdag en Kermis met lunch op de Brink) en Sanne van Toor (survival).

Vorig artikelRapper Snelle wint Edison voor beste nieuwkomer
Volgend artikelKNVB beker wedstrijd GA Eagles live op FOXSports 1