Een abonnement voor Speelboerderij Malkenschoten in Apeldoorn is voor het seizoen 2020 slechts 10 euro. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken via de website Binky.nl. Eenmalig bezoek, zonder een account aan te maken, kost óók 10 euro.

De leukste speelboerderij van Nederland ligt op slechts 20 minuten rijden vanuit Deventer en is een ideaal uitje voor het gezin met jonge kinderen tot 10 jaar. Vorig jaar was een dagkaartje nog €7,50 per persoon en een abonnement €19,50 per persoon. Vanaf nu betaal je €10,- per persoon (vanaf 2 jaar) voor zowel één bezoekje als een heel seizoen lang spelen en ontdekken op de speelboerderij in Apeldoorn.

De abonnementen worden alleen online aangeboden via de website Binky.nl. Hier dient men een account aan te maken en voor iedere persoon een persoonsgebonden abonnement aan te schaffen. De kinderboerderij hoopt op deze manier de drempel om vaker te komen te verlagen. “Wij willen graag voor iedereen toegankelijk zijn, zo vaak als je maar wilt”.

Naast het tarief is ook het programma op de speelboerderij aangepakt. Mascotte Binky krijgt in het hoogseizoen een eigen show, aangevuld met nieuwe vriendjes en er zal een vorm van straattheater op het park zijn. Naast het entertainment programma zorgen de verschillende speeltuinen, waterfietsen en lieve dieren voor een fijn dagje uit. Het abonnement loopt t/m 15 november 2020, daarna is de speelboerderij zelfs 3 maanden gratis toegankelijk.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Juiste keuzes
Volgend artikelZing mee met Re-Verse op 9 en 16 maart!