DEVENTER – De Vereniging Deventer Huisgenoten organiseert op vrijdag 21 februari om 14.00 uur een Schrijverscafé bij het Kunstcircuit Deventer. Dit keer staat het Schrijverscafé in het teken van ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Het thema is de vorige keer als schrijfopdracht meegegeven als aanloop naar de Deventer Boekenweek volgende maand.

Na een passende inleiding over Rebellen en dwarsdenkers in de meest dwarse zin van het woord, is het de beurt aan de aanwezige schrijvers en dichters om hun tekst voor te dragen. Het belooft een rebelse middag te worden.

Meedoen of meeluisteren?
Schrijft u zelf graag verhalen of gedichten? En wilt u die met anderen delen? Dan is het Schrijverscafé iets voor u. Kom kijken, luisteren, voordragen en andere schrijvers ontmoeten op 21 februari 2020.

Het Schrijverscafé is elke derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Kunstcircuit Deventer aan de Keizerstraat 70. De toegang is gratis.

Elk Schrijverscafé eindigt met een nieuwe schrijfopdracht. Hieraan meedoen is niet verplicht maar wel leuk. De schrijfopdrachten uit de Schrijfclub zijn doorgaans prikkelend en uitdagend. Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Deventer Huisgenoten, telefoon 06 – 5143 5595 of email info@deventerhuisgenoten.nl.

Vorig artikelWeerbericht maandag 10 februari
Volgend artikelStoring openbare verlichting duurt voort