donderdag, 25 juli 2024

Schrikkel-jarigen gratis naar Openluchtspel

FOTO: Openluchtspel Bathmen

BATHMEN – Stichting Openluchtspel Bathmen komt in mei met het nieuwe openluchtspel ‘Tegenwind’. De kaartverkoop is op zaterdag 29 februari. ‘Schrikkel-jarigen’ kunnen gratis naar het openluchtspel.

Stichting Openluchtspel Bathmen presenteert in samenwerking met Plattelands Jongeren Bathmen een eigentijds stuk met een link naar het verleden. Het theaterstuk wordt opgevoerd op 22, 23, 24, 26, 27 en 30 mei in het Traasterbos Theater in Bathmen.

‘Schrikkel-jarigen’ die op 29 februari jarig zijn, hebben de mogelijkheid om gratis naar het nieuwe openluchtspel te gaan. Geïnteresseerden kunnen het laten weten door een mail te sturen naar info@openluchtspelbathmen.nl.

Tegenwind
Tegenwind is een eigentijds stuk met lijnen die teruglopen naar de oorlog. Door gebeurtenissen in het verleden hebben de personages een ballast te dragen. Hoe gaan ze daarmee om? Kunnen foute beslissingen nog weer recht worden gezet? En is fout wel altijd fout? En wat heeft dat alles te maken met de jongeren van de PJB en het bouwen van een windturbine? Kortom er komen veel vragen aan de orde in de voorstelling.

Meer informatie over het theaterstuk en de kaartverkoop is te lezen op de website van Stichting Openluchtspel Bathmen.

Vorig artikelTraumahelikopter landt midden in de Vijfhoek
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 25 februari
error: Content is beschermd!!!