DEVENTER – N344 tussen Bathmen en Deventer, tussen de spoorwegovergang en de Oude Molen is afgesloten. Een boom dreigde tussen Deventer en Bathmen over de weg te vallen. Inmiddels heeft de brandweer de boom geveld.

Ook is de straatverlichting is in delen van Deventer weer uitgevallen. Een goede afloop voor de BMW bestuurder die de auto naast een boom had staan aan de Sint Jurriënstraat in Deventer. Brandweer kon door het zekeren voorkomen dat de boom omviel en via handhaving is de bestuurder van de BMW opgetrommeld. Die kon op tijd zijn auto verplaatsen en daarna kon de brandweer de boom ‘loslaten’. Hij viel om en is in stukken gezaagd.

En de veranda van voetbalclub IJsselstreek heeft de storm niet overleefd. Gelukkig waren er geen mensen op de veranda, het clubhuis was gesloten vanwege de afgelasting van de wedstrijden. Ook liggen her en der takken op de weg.

Vorig artikelKijk live met de camera mee naar de Wilhelminabrug
Volgend artikelWeerbericht maandag 10 februari