DEVENTER – In totaal 6.300 supporters hebben sinds vorige week maandag hun kaart(en) gekocht voor Go Ahead Eagles – FC Utrecht. Het is een duidelijk signaal dat de bekerwedstrijd in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker – die op donderdag 13 februari (aanvang 18:30 uur) wordt gespeeld – leeft in de rood-gele harten. Nog mooier zou het natuurlijk zijn als De Adelaarshorst over exact negen dagen tot de nok toe gevuld is!

Heb jij nog geen kaarten voor de bekerontmoeting met de Domstedelingen? Sinds 15:00 uur zijn alle resterende tickets (dus ook alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen) in de verkoop gegaan voor (S)CC-houders die (extra) kaarten voor dit duel willen aanschaffen.

Tip! Online tickets kopen levert je een voordeel op van € 5,- ten opzichte van kaarten kopen in de Fanstore. Alle informatie over de kaartverkoop van dit bekerduel lees je hier.

Vorig artikelOM eist twee jaar cel tegen 90-jarige opa voor misbruik kleindochters
Volgend artikelWeerbericht woensdag 05 februari