DEVENTER – Zaterdag 29 februari zal voor de negende keer de Deventer Voetbal Quiz plaatsvinden. De quiz zal zoals gebruikelijk plaatsvinden in het voetbal café van Deventer, Café Bar de Alm. In totaal strijden er vijftig tweetallen voor de felbegeerde titel. Alle deelnemers zijn woonachtig in of rondom Deventer waardoor het een lokaal, informeel karakter behoudt.

Go Ahead Eagles en 100% Football Deventer zijn als sponsor van de quiz verantwoordelijk voor de leuke prijzen die er te winnen vallen. Van cadeaucheques tot gesigneerde Go Ahead Eagles shirts. Toch is de sfeer van de quiz vooral om met z’n allen een gezellige voetbal gerelateerde avond te hebben.

De negende editie belooft wederom een groot succes te worden. Daarnaast melden de organisatoren, Sjors Brugge en Roy Beumer, dat de tiende (jubileum)editie een absolute knaller zal worden.

Aanvang van de quiz is 17:00 uur en is volledig uitverkocht.

Vorig artikelPolitie houdt verdachte aan voor steekincident
Volgend artikelWil jij steward worden bij GA Eagles?