DEVENTER – Op zaterdag 14 maart wordt er in het clubhuis van Daventria atletiek een reünie georganiseerd voor leden die lid zijn geweest in de periode 1974 tot 1994. Hoe komt zo’n reünie op gang? Op de goede vrijdagmarkt in 1999 liep Henk Mentink, Toon Woertman tegen het lijf en even later kwam ook Wieger Wiggemans erbij staan en de verhalen gingen al snel over roemruchte periode waarbij in vele onderdelen van de atletiek de toppers uit Deventer kwamen.

Op looponderdelen met name Gerard Nijboer maar ook Roelof Veld, Gerard Mentink en Henk Mentink, wat te denken van Tineke Hiddink op de meerkamp, Marian Freriks, Saskia Brouwer en de vele regionale en landelijke toppers op de verschillende onderdelen van de atletiek veelal onder leiding van Arend Karenbelt.

Tijd om eens elkaar weer eens te gaan ontmoeten. Via Tanja v/d Saag werd er een commissie in het leven geroepen met Saskia Brouwer, Wycher van de Bremen, Wieger Wiggemans en Henk Mentink. Door Social media en oude ledenlijsten proberen we zoveel mogelijk oud-leden te benaderen. Ben jij ook lid geweest in bovengenoemde periode en wil je ook deze reünie meemaken, mail dan naar saskia.brouwer@planet.nl of aan H.A.K.Tanja@gmail.com voor meer info en voor een aanmeldingsformulier.

Vorig artikelFietsroutes Keizerslanden veiliger en comfortabeler
Volgend artikelGo Ahead Eagles in laatste tien minuten langs FC Eindhoven: 3-1 (video)