DEVENTER – In de 27e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie krijgt Go Ahead Eagles vrijdagavond bezoek van N.E.C. In de eigen Adelaarshorst is Go Ahead Eagles dit seizoen nog ongeslagen in competitieverband. Een reeks die Jack de Gier hoopt door te zetten als zijn oud-werkgever te gast is in Deventer.

Als het aantal doelpunten in een wedstrijd bepalend is voor de amusementswaarde, dan belooft Go Ahead Eagles – N.E.C. een duel te worden om op het puntje van je stoel te gaan zitten. Wie de statistieken van de laatste twee onderlinge duels bekijkt, ziet dat er gemiddeld zeven doelpunten per wedstrijd werden gemaakt. “Bovenal is het ook gewoon een heel belangrijke wedstrijd voor de ranglijst”, aldus trainer Jack de Gier. “Zij staan op drie punten van ons, zijn in goeden doen en hebben dezelfde ambitie: de Play-Offs halen.”

Vorig artikelSubsidie voor straat- en buurtfeesten in Voorstad
Volgend artikelStadscampus verandert Koekstad in digitale maakstad