DEVENTER – Bierencafé Persee gaat voorlopig dicht, met ingang van zondag 15 maart 20:00 uur, zo meldt Hans Huberts op Facebook. De huidige maatregelen zijn inconsequent. Onbegrijpelijk als je ziet hoe het er in de rest van de wereld aan toe gaat. Er komt eerdaags vast een sluiting van de algehele horeca maar waarom moeten we daar op wachten?

Ons café is maar klein, wat normaal alleen maar bijdraagt aan de gezelligheid. Maar nu met mensen dicht op elkaar zijn in een kleine ruimte is niet verstandig. We willen geen besmettingsbron zijn. Ook onze medewerkers staan midden tussen de mensen en die willen we ook niet onnodig het risico laten lopen. Daarin nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Laten we, nadat de Corona volledig genezen is, een groot feest vieren en er op proosten!

Ondertussen: doe verstandig, blijf lekker thuis en help elkaar wanneer nodig!

Gastvrije groet en hopelijk tot snel!

Team Persee,
Hans & Tess

Vorig artikelVoortgezet onderwijs Deventer staakt lessen vanaf maandag 16 maart
Volgend artikelBibliotheek Deventer sluit alle vestigingen