DE WORP – Aanstaande zondag moeten alle inwoners van Wilp voor 07.00 uur hun huis verlaten i.v.m. de ontmanteling van de V1 bom. Lodewijk Lagerweij, eigenaar van de buiten sociëteit de Worp, heeft samen met JUMBO Binnendijk in Twello en Bakkerij Wil Gerrits ervoor gezorgd dat de evacuees een gratis ontbijt kunnen komen nuttigen en gratis kunnen bowlen.

Lodewijk, zelf inwoner van Wilp, bedacht deze actie vorige week samen met de 2 andere ondernemers. Bent u inwoner van Wilp en moet u ook verplicht uw huis uit? Meld u dan via de website www.deventerbuitensocieteit.nl/

Dit gratis ontbijt en bowlen geldt alleen voor evacuees die zich middels een brief van de gemeente kunnen legitimeren.

Vorig artikelSnelweg A1, IJssel en luchtruim dicht tijdens ruiming V1
Volgend artikelWeerbericht vrijdag 06 maart