DEVENTER – Aan de vooravond van het nieuwe speelweekend ontving Go Ahead Eagles een memo over de uitbraak van het coronavirus. Deze is opgesteld door de Eredivisie CV en ook naar alle club uit de Keuken Kampioen Divisie is gestuurd.

In de memo zijn een aantal adviezen opgenomen voor de spelers en stafleden van de betaald voetbalorganisaties in Nederland. Deze adviezen houden onder meer in dat de spelers geen handen schudden en zich op de wedstrijddag niet begeven in publieke ruimtes. “Het gaat om maatregelen uit voorzorg”, onderstreept algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Als je hiermee de kans op een besmetting kunt verkleinen, doe je dat.”

Op website van het RIVM is een aantal maatregelen te vinden die je zelf kunt nemen om de kans op besmetting te verkleinen. Klik hier om naar de speciale pagina te gaan.

Vorig artikelBuurman redt vrouw uit brandend huis
Volgend artikelAuto kantelt bij eenzijdig ongeluk op de Braam