DEVENTER – Het is alweer een aantal jaren geleden dat er voor Deventer inwoners een haringparty is georganiseerd. 4 weken geleden sloegen 3 Deventer bedrijven de handen in één om weer een haringparty te organiseren. Dit keer geen haringparty, maar een haringvaart over de IJssel.

Havensloep Deventer, Rog vistraiteur en het Deventer Nieuws gaan op 12 en 13 juni (onder voorbehoud) tochten organiseren op de IJssel met de nieuwe haring, wijn en andere lekkere amuses.

Op vrijdag 12 juni zal dit zijn voor Deventer bedrijven en op zaterdag 13 juni voor Deventer inwoners. “Wat is er nou leuker en gezelliger dan te genieten van de skyline van Deventer vanaf het water, en daarna door te varen richting Gorssel en weer terug onder het genot van de nieuwe haring een drankje en andere hapjes”, aldus Martin Kniest. Hoe we het gaan doen laten we graag weten aan iedereen wanneer we deze coronacrisis voorbij is.

Vorig artikelDeventer radio introduceert de “hart onder riem” whats app
Volgend artikelBarbershop binnenstad gaat privé knippen