DEVENTER – Hoewel evenementen in de gemeente Deventer gewoon doorgaan, heeft de organisatie van de Deventer Sportverkiezing 2020 besloten het zekere voor het onzekere te nemen en sportend Deventer daarom vrijdag aanstaande niet in Sport- en Belevingscentrum De Scheg te verwelkomen.”   De 500 gasten ontvingen daarom woensdag 11 maart daarover een bericht.

“Als Sportbedrijf hebben wij de gezondheid van de inwoners van Deventer en onze sporters hoog op het vaandel staan. Hierin hebben wij een voorbeeldfunctie. De deelname aan de verkiezing van vrijwel de hele Deventer sportinfrastructuur is op dit moment ongepast. Topsporters, talenten en breedtesporters, maar ook (sport)bestuurders van de gemeente Deventer, de verenigingen en het Sportbedrijf bevinden zich onder de genodigden,” aldus Tim van Beek, woordvoerder van Sportbedrijf Deventer. “We vinden dit heel jammer, maar we vertrouwen erop dat genodigden begrip hebben voor onze keuze”,

Het stemmen voor de breedtesportprestatie gaat gewoon door. Er kan nog steeds gestemd worden voor 12 maart 22.00 uur via facebook.com/SportinDeventer of instagram.com/sportbedrijfdeventer. “Uiteraard gaan we de winnaars huldigen. Wanneer en hoe dat gebeurt gaan we zo snel mogelijk bekend maken, aldus van Beek”.

Vorig artikelVernietiging V1 bom (video)
Volgend artikelWeerbericht donderdag 12 maart