DEVENTER – De organisatie van de IJsselloop heeft besloten om de vijftiende editie van de IJsselloop uit te stellen vanwege het coronavirus. De IJsselloop stond gepland op zondag 19 april 2020.

“De veiligheid en gezondheid van de lopers, toeschouwers, vrijwilligers en andere betrokkenen staat voor ons altijd voorop”, reageert voorzitter Erick van Zijl van de IJsselloop. “We vinden het in de huidige situatie niet verantwoord om een hardloopevenement met 7000 lopers en meer dan 10.000 toeschouwers te organiseren. Het is voor iedereen natuurlijk ontzettend jammer dat de IJsselloop niet kan doorgaan. Ons plan is om dit najaar alsnog een IJsselloop te organiseren. Daarover gaan we op korte termijn in gesprek met de gemeente en andere betrokkenen.”

Lopers die zich al hebben ingeschreven, ontvangen binnenkort persoonlijk bericht over hun inschrijving. Informatie over nieuwe ontwikkelingen is te vinden op onze website: http://www.ijsselloop.nl

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 13 maart
Volgend artikelDynamite-Deurzakkers Dansfestival afgelast