donderdag, 25 juli 2024

Kerkdienst Emmanuel Gemeente zondag live via Youtube kanaal Deventerrtv

FOTO: Emmanuel Gemeente

DEVENTER – De zondagdiensten van De Emmanuel Gemeente zijn live vanuit huis te volgen. Met de huidige maatregelen rondom het Corona virus, worden bijna alle kerkdiensten afgelast. Zo ook de samenkomsten van de Emmanuel Gemeente uit Deventer. DeventerRTV zendt iedere zondagavond de dienst uit van deze populaire kerk, echter is hun zondagdienst ook live te volgen via YouTube.

Met de nieuwe maatregelen om het risico van de verspreiding van het Corona virus te beperken zijn alle evenementen en samenkomsten, met meer dan 100 mensen, in heel Nederland afgelast. De nieuwe maatregelen gelden in elk geval tot 1 april. Deze maatregelen hebben ook impact op de activiteiten en samenkomsten van De Emmanuel Gemeente.

De zondagochtend diensten gaan wel gewoon door, echter zonder publiek. Deze diensten waren altijd al live te volgen via het YouTube kanaal van De Emmanuel Gemeente vanaf 10:30 uur. Dus kunt u iedere zondag vanuit huis de dienst van de kerk blijven volgen. Dit via de livestream. U kunt daarvoor naar deze link:  https://www.youtube.com/EmmanuelGemeente

Ook kunt u via deze YouTube pagina eerdere diensten terugkijken. Eventueel abonneert u zich, zodat u een melding ontvangt wanneer de dienst aanvangt. Voor meer informatie over De Emmanuel Gemeente kunt u ook naar hun FaceBook pagina of de officiële website van de kerk in Deventer. (Bron: Deventerrtv.nl)

Vorig artikelSportbedrijf Deventer neemt verdere maatregelen voor het zwemparadijs
Volgend artikelOpfriscursus rijbewijs senioren VVN afgelast
error: Content is beschermd!!!