DEVENTER – Carinova biedt aan duizenden mensen huishoudelijke hulp in o.a. de regio Deventer. Elk jaar zijn we binnen Carinova op zoek naar vakantiekrachten die het, naast de goede verdiensten, belangrijk vinden om zinvol vakantiewerk te doen en hiermee echt het verschil te maken.

Emely (21) heeft de afgelopen jaren met veel plezier vakantiewerk gedaan voor Carinova. Ze geeft je graag een inkijkje in wat het werk precies inhoudt. “Werken bij Carinova bevalt mij erg goed. Je komt bij verschillende mensen thuis, die erg blij zijn met je hulp en aanwezigheid. Vaak zijn ze in grote mate afhankelijk van de hulp die ze krijgen. Daarnaast is de interactie met de cliënten altijd heel leuk, je leert elkaar al snel echt kennen. Je leert omgaan met veel verschillende mensen, dit maakt het werk gevarieerd en uitdagend. Het is bovendien erg prettig dat je zelf kunt aangeven wanneer en hoeveel je wilt werken, zodat je naast het werk nog genoeg tijd hebt voor andere activiteiten. Het geeft mij een goed gevoel om echt het verschil te maken voor mensen in mijn buurt en ondertussen ook nog meer geld te verdienen dan met het meeste andere vakantiewerk. Behalve de minimale leeftijd van 17 jaar kun je met elke achtergrond of studierichting bij Carinova terecht.”

Ben jij, net als Emely, gemotiveerd en op zoek naar leuk vakantiewerk? Dan ben jij van harte welkom bij Carinova! Je kan je CV en motivatie sturen naar wervinghh@carinova.nl.

Vorig artikelOpfriscursus rijbewijs senioren VVN afgelast
Volgend artikelOliebollenactie Sempre Crescendo van 14 maart gaat NIET DOOR!