DEVENTER – De woonzorgcentra beperken zoveel mogelijk de sociale contacten. Bij Livio, met vestingen in Twente, zijn bezoekers helemaal niet meer welkom. Ook de locaties van Carinova nemen extra maatregelen om het coronavirus buiten de deur te houden. De vestigingen in onder meer Deventer, Holten, Olst en Raalte sluiten de voordeur, waarbij de sociale contacten op de locaties ook zoveel mogelijk beperkt worden.

De maatregelen gaan vanaf morgen in. De algemene ruimtes worden gesloten. Per cliënt mag er nog maar één bezoeker per dag langskomen. Dit kan een naaste, familielid, vriend of bekende van de bewoner zijn. Vrijwilligers worden gevraagd niet meer te komen.

De locaties voor dagbesteding zijn ook tot 6 april gesloten. Ook mondzorg, kappers en alle zakelijke externe contacten worden afgezegd.

Vorig artikelWeerbericht woensdag 18 maart
Volgend artikelVaren in de Deventer haven met dit fraaie weer (video)